شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ادعای صهیونیست‌ها درباره پیشنهاد حماس برای مبادله اسرا

مقام‌های صهیونیستی در گفتگو با پایگاه «آکسیوس» ادعا کردند که حماس از طریق میانجی‌گران قطری و مصری پیشنهادی برای توافق جدید تبادل اسرا به تل‌آویو ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 02
کد خبر: ۲۲۱۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه «آکسیوس» بامداد سه‌شنبه گزارش داد که جنبش مقاومت حماس از طریق میانجی‌گران قطری و مصری پیشنهادی برای توافق جدید تبادل اسرا به تل‌آویو ارسال کرده است.

 

آکسیوس به نقل از دو مقام صهیونیست ادعا کرد: «اسرائیل این توافق را رد کرد اما این نشان می‌دهد که حماس آماده مشارکت در مذاکرات بر سر توافق جدید مبادله اسرا است».

 

در این گزارش ادعا شده که پیشنهاد حماس شامل فرآیند سه مرحله‌ای است که در هر مرحله جنگ برای بیش از یک ماه باید متوقف بشود تا تبادل اسرا انجام بگیرد.

 

این منابع ادعا کردند که در این پیشنهاد، رژیم صهیونیستی خروج نیروهای خود را از غزه در طول اجرای مرحله اول توافق که شامل آزادی حدود ۴۰ اسیر صهیونیست می‌شود، آغاز خواهد کرد و تعدادی از اسرای فلسطینی نیز احتمالا آزاد خواهند شد.

 

آکسیوس به نقل از این منابع نوشت که این پیشنهاد همچنین به جنگ پس از اجرای آخرین مرحله از توافق پایان می‌دهد که شامل آزادی نظامیان صهیونیستی است که در غزه بازداشت هستند.

 

این مقام صهیونیست به آکسیوس گفت که کابینه جنگ تل‌آویو پیشنهاد جدید حماس را مورد بحث قرار داد و به میانجی‌های قطری و مصری گفت که این پیشنهاد غیرقابل قبول است.

 

پیش از این نیز برخی منابع آگاه گزارش دادند که یک هیأت امنیتی رژیم صهیونیستی بزودی برای بررسی مرحله جدید تبادل اسرا با حماس، به قاهره سفر می‌کند./ فارس

ارسال نظر